22 Απριλίου 2023

Καθαρισμός και φύλαξη χαλιών χειρός

Είναι πολύ σημαντικό να διατηρείτε το χαλί σας καθαρό και προστατευμένο, καθώς αυτό εξασφαλίζει την μακροζωία του και την αισθητική του αξία στον χώρο σας. Η επαγγελματική υπηρεσία καθαρισμού και φύλαξης χαλιών είναι η ιδανική λύση για να διατηρείτε το χαλί σας σε άριστη κατάσταση.

Η Clean4you σας προσφέρει καθαρισμό και φύλαξη χαλιών χειρός-shaggy-hand-tufted σε πολύ προσιτή τιμή, μόνο 6,90€ ανά τετραγωνικό μέτρο. Για παράδειγμα, για ένα χαλί με διαστάσεις 2 μέτρα μήκος και 2,5 μέτρα πλάτος, το εμβαδόν του οποίου είναι 5 τετραγωνικά μέτρα, το τελικό κόστος για την υπηρεσία καθαρισμού και φύλαξης θα είναι 5m² x 6,90€ = 34,50€ (στην τιμή συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α.).

Η εταιρεία μας χρησιμοποιεί μόνο τα καλύτερα προϊόντα καθαρισμού και τεχνολογίες για να διασφαλίσουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, ενώ παράλληλα προστατεύουν το χαλί σας από την καθημερινή φθορά και την ακαθαρσία.

Μην αναβάλλετε την φροντίδα του χαλιού σας. Κλείστε την υπηρεσία Καθάρισμα-Φύλαξη του Clean4you τώρα, για να διατηρήσετε το χαλί σας καθαρό και να το διατηρήσετε σε άριστη κατάσταση.

Πρόσφατα Άρθρα