ΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

ΡΟΥΧΩΝ & ΧΑΛΙΩΝ

Οι ρυθμοί της ζωής και ο ελάχιστος ελεύθερος χρόνος δεν μας επιτρέπουν να απολαμβάνουμε επαγγελματικούς καθαρισμούς και περιποίηση στα ρούχα.

Θα θέλατε και εσείς να απαλλαχτείτε από τον χρόνο του πλυσίματος, απλώματος, σιδερώματος;

Η Clean4you προσφέρει δωρεάν παραλαβή και παράδοση στον χώρο σας σε όλη την Αττική.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 2102919280 & στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@clean4you.gr

ΣΤΕΓΝΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ

ΣΙΔΕΡΩΜΑ

ΚΑΘΑΡΙΣΜOΣ & ΦΥΛΑΞΗ ΧΑΛΙΩΝ

ΕΠΙΔΙΟΡΘΩΣΕΙΣ ΜΕΤΑΠΟΙΗΣΕΙΣ

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ

WET CLEANING

ΠΑΠΛΩΜΑΤΑ - ΚΟΥΒΕΡΤΕΣ

ΕΠΙΤΟΠΙΟΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ

ΣΤΕΓΝΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ

Το στεγνό καθάρισμα είναι μια διαδικασία καθαρισμού η οποία γίνεται σε ειδικό μηχάνημα κλειστού κυκλώματος με χρήση χημικού ως διαλύτη, για τον καθαρισμό ευαίσθητων ενδυμάτων όπως κοστούμια, βραδινά φορέματα, μάλλινα, μεταξωτά.

Είμαστε περήφανοι για την υψηλή ποιότητα, επαγγελματική και
ολοκληρωμένη υπηρεσία στεγνού καθαρισμού που προσφέρουμε και στις τελευταίες απαιτήσεις πελάτη.

Η Clean4you με την πολυετή τεχνογνωσία και εμπειρία που διαθέτει, προσφέρει στα υφάσματα τη ζωντάνια και τη φρεσκάδα που απαιτείται.

ΞΕΚΙΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΣΟΥ ΤΩΡΑ

ΣΙΔΕΡΩΜΑ

Σιδέρωμα στο χέρι όλων των ενδυμάτων και υφασμάτινων ειδών.

Η clean4you με τους εξιδεικευμένους επαγγελματίες στο επαγγελματικό σίδερο παρέχουν στα υφάσματα τη φρεσκάδα, τη φροντίδα που χρειάζονται και με τις ειδικές πιέσεις παρατείνουν τη διάρκεια ζωής τους, τα κάνουν να φαίνονται σαν καινούρια.

ΞΕΚΙΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΣΟΥ ΤΩΡΑ

ΚΑΘΑΡΙΣΜOΣ & ΦΥΛΑΞΗ ΧΑΛΙΩΝ

Η Clean4you αναγνωρίζει ότι η καθαριότητα του σπιτιού είναι το Α και το Ω για την υγιεινή των πελατών της.

Με την υπηρεσία καθαρισμός και φύλαξη χαλιών μπορεί και προσφέρει ουσιαστικό καθάρισμα στους τάπητες του σπιτιού, με βιολογικά καθαριστικά, τα οποία φροντίζουν για τη συντήρηση και μακροζωία αυτών.

Παράλληλα, καλύπτει τη φύλαξή τους στις αποθήκες της, με σκοπό την εξοικονόμηση του χώρου των πελατών της.

ΞΕΚΙΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΣΟΥ ΤΩΡΑ

ΕΠΙΔΙΟΡΘΩΣΕΙΣ – ΜΕΤΑΠΟΙΗΣΕΙΣ

Η Clean4you με την υπηρεσία Επιδιορθώσεις – Μεταποιήσεις αναγνωρίζει το συναισθηματικό δέσιμο των πελατών της με ορισμένα ρούχα που είτε λόγω της αλλαγής της μόδας και της εποχής, είτε λόγω της φθοράς δεν επιτρέπει τη χρήση τους.

Γι’ αυτό τον λόγο προσφέρει τη δυνατότητα επιδιόρθωσης ή και μεταποίησής τους ώστε να μεγαλώσει η διάρκεια ζωής τους και να είναι έτοιμα για χρήση.

ΞΕΚΙΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΣΟΥ ΤΩΡΑ

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ

Προστασία από ακάρεα και μικροοργανισμούς με την εξειδικευμένη μέθοδο VivaDeoplus.

Πλένει και απολυμαίνει τα ρούχα σας (παπλώματα – κουβέρτες –  λευκά είδη) εξουδετερώνοντας μικροοργανισμούς και βακτήρια.

ΞΕΚΙΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΣΟΥ ΤΩΡΑ

WET CLEANING

Με καινούρια πρωτοποριακή υπηρεσία WET CLEANING η Clean4you εξαφανίζει τους δύσκολους λεκέδες από υφάσματα που δε δέχονται νερό, με τη βοήθεια νερού και ειδικών βιολογικών σαπουνιών.

Η Clean4you ενδιαφέρεται για τους πελάτες της και βοηθάει στην καθαριότητα οργανικών λεκέδων όπως ιδρώτας, αίμα κλπ όπου χωρίς τη βοήθεια χημικών ουσιών καθαρίζονται εύκολα και αποτελεσματικά και οι πιο δύσκολοι λεκέδες.

ΞΕΚΙΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΣΟΥ ΤΩΡΑ

ΠΑΠΛΩΜΑΤΑ – ΚΟΥΒΕΡΤΕΣ

Ο καθαρισμός του παπλώματος και της κουβέρτας είναι ιδιαίτερα σημαντικός για την υγεία μας, καθώς αναπτύσσονται σε αυτά ακάρεα και μικροοργανισμοί που προκαλούν αλλεργίες και είναι βλαβερά για τον ανθρώπινο οργανισμό.

Με άριστη και πολυετή εμπειρία η Cleanyou καθαρίζει, απολυμαίνει, φρεσκάρει τα σκεπάσματά σας και φέρνει νέα άνεση στον ύπνο σας.

ΞΕΚΙΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΣΟΥ ΤΩΡΑ

ΕΠΙΤΟΠΙΟΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ

ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΣΤΡΩΜΑΤΩΝ

Τα ακάρεα και οι μικροοργανισμοί που συσσωρεύονται στο στρώμα σας , αποτελούν βλαβερούς παράγοντες για την υγεία.

Ο Βιολογικός Καθαρισμός Στρώματος είναι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για να απομακρύνετε όλους τους βλαβερούς παθογόνους οργανισμούς από το στρώμα σας!

Για να γίνει ένας Ολοκληρωμένος Καθαρισμός Στρώματος υπάρχουν 2 μέθοδοι που ακολουθούμε: Ο Στεγνός Βιολογικός Καθαρισμός Στρωμάτων που αφορά την εξόντωση του μικροβιακού φορτίου & ο Υγρός Βιολογικός Καθαρισμός Στρωμάτων που αφορά το αισθητικό κομμάτι (απομάκρυνση λεκέδων).

ΥΓΡΟΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΚΑΝΑΠΕΔΩΝ

Ο υγρός βιολογικός καθαρισμός καναπέ είναι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος καθαρισμού και απολύμανσης από ακάρεα, μύκητες και μικροοργανισμούς, όπως επίσης και απομάκρυνσης λεκέδων όπως λάδι, αίμα, γάλα, ουρά κτλ.

Το ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό της Clean4you αναλαμβάνει να εξοντώσει τους βλαβερούς μικροοργανισμούς, για να απολαμβάνετε τις ώρες ηρεμίας σας σε ένα πεντακάθαρο σαλόνι! Παράλληλα, εφαρμόζονται όλες οι απαραίτητες ενέργειες ώστε να εξαφανιστούν τυχόν λεκέδες και βρωμιές στο καναπέ σας για ένα ωραίο αισθητικό αποτέλεσμα.

ΞΕΚΙΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΣΟΥ ΤΩΡΑ