ΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

ΡΟΥΧΩΝ & ΧΑΛΙΩΝ

Οι ρυθμοί της ζωής και ο ελάχιστος ελεύθερος χρόνος δεν μας επιτρέπουν να απολαμβάνουμε επαγγελματικούς καθαρισμούς και περιποίηση στα ρούχα.

Θα θέλατε και εσείς να απαλλαχτείτε από τον χρόνο του πλυσίματος, απλώματος, σιδερώματος;

Η Clean4you προσφέρει δωρεάν παραλαβή και παράδοση στον χώρο σας σε όλη την Αττική.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 2102919280 & στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@clean4you.gr.

ΣΤΕΓΝΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ

ΣΙΔΕΡΩΜΑ

ΚΑΘΑΡΙΣΜOΣ & ΦΥΛΑΞΗ ΧΑΛΙΩΝ

ΕΠΙΔΙΟΡΘΩΣΕΙΣ ΜΕΤΑΠΟΙΗΣΕΙΣ

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ

WET CLEANING

ΠΑΠΛΩΜΑΤΑ - ΚΟΥΒΕΡΤΕΣ

ΣΤΕΓΝΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ

Καθάρισμα χωρίς νερό, με ειδικό καθαριστικό, όλων των ενδυμάτων και υφασμάτινων ειδών.

Είμαστε περήφανοι για την υψηλή ποιότητα, επαγγελματική και ολοκληρωμένη υπηρεσία στεγνού καθαρισμού που προσφέρουμε και στις τελευταίες απαιτήσεις πελάτη.

Η Clean4you με την πολυετή τεχνογνωσία και εμπειρία που διαθέτει προσφέρει στα υφάσματα τη ζωντάνια και τη φρεσκάδα που απαιτείται.

ΣΙΔΕΡΩΜΑ

Σιδέρωμα στο χέρι όλων των ενδυμάτων και υφασμάτινων ειδών.

Η clean4you με τους εξιδεικευμένους επαγγελματίες στο επαγγελματικό σίδερο παρέχουν στα υφάσματα τη φρεσκάδα, τη φροντίδα που χρειάζονται και με τις ειδικές πιέσεις παρατείνουν τη διάρκεια ζωής τους, τα κάνουν να φαίνονται σαν καινούρια.

ΚΑΘΑΡΙΣΜOΣ & ΦΥΛΑΞΗ ΧΑΛΙΩΝ

Η Clean4you αναγνωρίζει ότι η καθαριότητα του σπιτιού είναι το Α και το Ω για την υγιεινή των πελατών της.

Με την υπηρεσία καθαρισμός και φύλαξη χαλιών μπορεί και προσφέρει ουσιαστικό καθάρισμα στους τάπητες του σπιτιού, με βιολογικά καθαριστικά, τα οποία φροντίζουν για τη συντήρηση και μακροζωία αυτών.

Παράλληλα, καλύπτει τη φύλαξή τους στις αποθήκες της, με σκοπό την εξοικονόμηση του χώρου των πελατών της.

ΕΠΙΔΙΟΡΘΩΣΕΙΣ – ΜΕΤΑΠΟΙΗΣΕΙΣ

Η Clean4you με την υπηρεσία Επιδιορθώσεις – Μεταποιήσεις αναγνωρίζει το συναισθηματικό δέσιμο των πελατών της με ορισμένα ρούχα που είτε λόγω της αλλαγής της μόδας και της εποχής, είτε λόγω της φθοράς δεν επιτρέπει τη χρήση τους.

Γι’ αυτό τον λόγο προσφέρει τη δυνατότητα επιδιόρθωσης ή και μεταποίησής τους ώστε να μεγαλώσει η διάρκεια ζωής τους και να είναι έτοιμα για χρήση.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ

Προστασία από ακάρεα και μικροοργανισμούς με την εξειδικευμένη μέθοδο VivaDeoplus.

Πλένει και απολυμαίνει τα ρούχα σας (παπλώματα – κουβέρτες –  λευκά είδη) εξουδετερώνοντας μικροοργανισμούς και βακτήρια.

WET CLEANING

Με καινούρια πρωτοποριακή υπηρεσία WET CLEANING η Clean4you εξαφανίζει τους δύσκολους λεκέδες από υφάσματα που δε δέχονται νερό, με τη βοήθεια νερού και ειδικών βιολογικών σαπουνιών.

Η Clean4you ενδιαφέρεται για τους πελάτες της και βοηθάει στην καθαριότητα οργανικών λεκέδων όπως ιδρώτας, αίμα κλπ όπου χωρίς τη βοήθεια χημικών ουσιών καθαρίζονται εύκολα και αποτελεσματικά και οι πιο δύσκολοι λεκέδες.

ΠΑΠΛΩΜΑΤΑ – ΚΟΥΒΕΡΤΕΣ

Πλύσιμο αντιμικροβιακό παπλωμάτων και κουβερτών.

Τα παπλώματα και οι κουβέρτες λόγω της περιεκτικότητας σε υγρασία για ζεστασιά που μπορεί να κρατήσουν, μπορούν να γίνουν ένας ιδανικός βιότοπος για σκόνη και κοριούς.

Με άριστη και πολυετή εμπειρία στα ρούχα η Clean4you καθαρίζει, προστατεύει και φρεσκάρει τα σκεπάσματατά σας και φέρνει νέα άνεση στον ύπνο σας.